Надсучасний седан Xiaomi SU7 потрапив в аварію до старту продажів

0
269
Надсучасний седан Xiaomi SU7 потрапив в аварію до старту продажів

Нещодавно компанія Xiaomi представила свій перший автомобіль. Незважаючи на той факт, що у продажу седана Xiaomi SU7 ще не з’явився, він уже встиг потрапити в аварію.

Фотографії розбитого автомобіля були опубліковані журналістами мережевого видання MyDrivers. На них можна побачити пошкоджені бампер, крило та фару. Судячи з фото, після ДТП седан залишився на ходу.

Обставини аварії у матеріалі MyDrivers не наводяться. Місцеві блогери повідомили, що автомобіль отримав ушкодження під час тестування. Водій-випробувач не зміг вчасно зупинитись. Він допустив зіткнення з автомобілем, що їхав попереду. Виною всьому відсутність на колесах транспортного засобу зимових шин, що за умов засніженої траси неприпустимо. Цього тижня компанія Xiaomi опублікувала відео з дріфтом седана. Очевидно, на його колесах зимову гуму було встановлено.

ДТП, що сталося, є переконливим доказом того, що сучасні технології на кшталт системи управління тягою і повного приводу безсилі, якщо автомобіль «взутий» не по сезону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Пишу про товарні ринки, телекомунікації, блокчейн, банкінг, електрифікацію автопрому, інновації, венчурне інвестування та впровадження технологічних нововведень у різних галузях економіки.