Чек за ремонт кросовера Infiniti шокував його власника

0
117

Зі зростанням кількості електрифікованих автомобілів в Мережі все частіше з’являються новини про те, що їхні власники виявляються сильно здивовані ціною ремонту своїх машин, особливо коли йдеться про дорогі літій-іонні батареї. Одна з чергових таких історій у грудні сталася в США із власником гібридного кросовера Infiniti QX60 2014 року випуску.

Машина вийшла з ладу і чоловік вирушив до офіційного дилерського центру компанії, щоб з’ясувати, що з нею не так. Після діагностики винесли невтішний вердикт: під заміну потрапила батарея.

Але коли власнику японського гібридного кросовера була озвучена ціна за її покупку та встановлення, він втратив дар мови:

«Вони сказали, що мені буде потрібний новий гібридний акумулятор. І це буде коштувати 18 тисяч доларів за батарею та ще 2 тисячі доларів за її заміну. У мене відвисла щелепа. На мою думку, в цьому немає жодного сенсу».

Ця новина виявилася для власника кросовера Infiniti QX60, який з 2014 року накотив лише 112 тисяч кілометрів, повною несподіванкою, враховуючи, що він придбав цей автомобіль нещодавно за 16 тисяч доларів.

Проблема ускладнилася тим, що гарантія на батарею QX60 вже не діє, а це означає, що власнику доведеться викласти за неї всю суму.

Після того, як ця тема була оприлюднена, компанія Infiniti зв’язалася з чоловіком і запропонувала йому знижку в 50% за заміну батареї. Але, як пише місцева преса, він ще не прийняв рішення, чи готовий йти на такі витрати навіть з урахуванням дисконту, запропонованого самим автовиробником, чи ні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.