Головна Новини Rolls-Royce знайшла спосіб випустити дві новинки у 2024 році

Rolls-Royce знайшла спосіб випустити дві новинки у 2024 році

0
201

Враховуючи невеликі розміри та ексклюзивність асортименту, новинки від  Rolls-Royce виходять відносно рідко. 2024 рік не стане винятком, оскільки єдиною великою прем’єрою стане дебют рестайлінгу Cullinan, оскільки позашляховик уже майже шість років продається без будь-яких суттєвих доробок.

Однак у 2024 році відбудеться ще одна важлива подія для бренду – офіційний старт продажів нового Spectre. Це перша електрична модель компанії, яка вже у виробництві. Перші екземпляри вже передані покупцям, але постачання розпочнеться лише наступного року.

Spectre – це велике чотиримісне купе довжиною 5,45 метра, шириною 2,08 метра та висотою 1,56 метра з колісною базою 3,21 метра. Вага становить трохи менше 3 тонн, з яких 700 кг посідає акумулятори ємністю 102 кВт/год.

Інформації про модель останніми місяцями стало трохи більше: автомобіль отримає запас ходу від 488 до 520 км, потужність 585 к.с. і вражаючий момент, що крутить, 900 Нм. Також автовиробник розповів про систему швидкого заряджання постійним струмом потужністю 195 кВт.

Якби Cullinan був звичайним автомобілем, через шість років після його запуску настав час говорити про нове покоління, але для Rolls-Royce Cullinan , однієї з найбільш продаваних моделей британського виробника, тільки зараз настав час для фейсліфтингу, який обіцяє бути досить легким.

На фотографіях закамуфльованих прототипів 2023 видно нижню частину з переробленими повітрозабірниками, в той час як верхня частина, решітка радіатора і фари залишаються закритими. Під капотом буде 6,75-літровий V12 потужністю 571 або 600 л.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.