В Україні можуть зникнути дешеві електрокари: названо причину

0
326

В Україні спостерігається значний інтерес до вживаних електромобілів, які активно імпортуються, переважно з інших країн, таких як США. Їх наявність та доступність роблять їх дуже популярним вибором. Однак, за даними Carscoops, такі транспортні засоби незабаром можуть зіткнутися з дефіцитом.

Страховики в США, особливо в США і Канаді, вирішили списувати електромобілі після аварії, навіть якщо пошкодження незначні. Такі автомобілі не підлягають ремонту і відправляються на страхові аукціони, такі як Copart, де знаходять нових власників, часто в Україні. Потім автомобіль перевозять через океан до нового власника або продавця, де ремонт іноді проводять на місці.

У США ремонт електромобілів після ДТП не є стандартною практикою. Безпека акумуляторів вважається непередбачуваною, особливо після аварії, і страховики, як правило, уникають ризику страхування таких транспортних засобів.

З іншого боку, в США існує добре розвинена індустрія переробки деталей для нових електромобілів, і вживані електромобілі є джерелом постачання для цих компаній, незалежно від того, чи потрапляли вони в аварію, чи ні. Таким чином, електромобілі можуть стати стратегічним об’єктом власності в США в найближчому майбутньому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!