Експерт розповів, коли ви точно не пройдете техогляд

0
56

Ніщо не вічне, і навіть ваш улюблений чотириколісний друг іноді може підвести вас. Експерти кажуть, що порушення геометрії кузова або серйозна поломка рульової чи гальмівної системи можуть бути першою ознакою того, що автомобіль варто виставити на продаж.

“Звичайно, бувають різні види поломок, але, очевидно, не бажано користуватися автомобілем з порушеною геометрією кузова. Це означає, що він побував у якійсь неприємній аварії. Якими можуть бути її наслідки? “Окрім зносу шин, безпека такого автомобіля буде обмежена”, – каже автоексперт.

Як і майже все в цьому світі, деталі та компоненти мають термін придатності. Якщо всі ознаки, видимі і невидимі, вказують на те, що вони вже досягли свого терміну придатності, вам слід прийняти рішення про їх негайну заміну, якщо ви можете собі це дозволити фінансово.

Багато експертів стверджують, що з такими несправностями автомобіль точно не пройде техогляд. Це все серйозні поломки, які означають, що транспортний засіб більше не придатний до експлуатації.

Зрештою, фахівці переконані, що про стан автомобіля достатньо судити за його зовнішнім виглядом, не обов’язково везти його на станцію технічного обслуговування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!