Ferrari дозволить купувати автомобілі за криптовалюту в США

0
68

Автовиробник Ferrari почав приймати криптовалютні платежі за спортивні автомобілі в США і планує поширити цю схему на Європу.

За словами представників Ferrari, це рішення є відповіддю на попит ринку та дилерів, оскільки багато клієнтів компанії інвестують у криптовалюту.

За словами Енріко Галлієра, директора з маркетингу та комерції Ferrari, ці запити надходять від молодих інвесторів, які створили свої статки в криптовалюті.

У першій половині цього року Ferrari відвантажила понад 1 800 автомобілів в американський регіон, включаючи США.

Відповідно, Ferrari призначила BitPay, одного з найбільших криптовалютних платіжних процесорів, для початкового етапу в США, щоб забезпечити транзакції в Bitcoin, Ethereum і USDC.

Італійська компанія, яка у 2022 році продасть 13 200 автомобілів вартістю від понад 200 000 до 2 мільйонів євро, планує розширити криптовалютну схему на Європу до першого кварталу наступного року, а потім і на інші регіони, де криптовалюти приймаються на законних підставах.

Європа, Близький Схід та Африка є найбільшими регіонами збуту Ferrari, на які припадає 46% автомобілів, поставлених у першому півріччі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!