Toyota показала новий концепт-кар Aygo X prologue

Європейська студія дизайну Toyota ED² показала своє бачення моделі A-класу, продемонструвавши концептуальний автомобіль Aygo X prologue.

0
705

За словами японської компанії, модель Toyota Aygo , що вийшла на європейський ринок в 2005 році, відразу ж зачарувала молодих покупців своєю сміливістю в дизайні. Новий концепт-кар продовжує цю тему і, як сказав Ленс Скотт, директор по дизайну європейської студії ED² , в образ компакта додали ще одну пікантну спецію. Власне, червоний колір кузова показаного автомобіля натякає на те, що дана спеція ця – перець чилі.

Представлений концепт Aygo X prologue в порівнянні з товарною моделлю актуальною генерації має збільшений дорожній просвіт, а також колеса більшої розмірності. Передні фари новинки виконані у формі крила, а шестигранні ліхтарі – це відсилання до ДНК моделі Aygo . Також особливостями концепт-кара є наступні елементи: кріплення для велосипеда і екшн-камера, яка розміщується в зовнішньому дзеркалі заднього виду.

Щодо серійних перспектив концепту Aygo X prologue компанія Toyota поки нічого не повідомляє, кажучи лише, що « Aygo X prologue є прикладом того, як можна освіжити A-сегмент ». Однак раніше марка Toyota анонсувала появу новинки на архітектурі GA-B , яка розроблялася для субкомпактних моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!