Toyota показала новий концепт-кар Aygo X prologue

Європейська студія дизайну Toyota ED² показала своє бачення моделі A-класу, продемонструвавши концептуальний автомобіль Aygo X prologue.

0
703

За словами японської компанії, модель Toyota Aygo , що вийшла на європейський ринок в 2005 році, відразу ж зачарувала молодих покупців своєю сміливістю в дизайні. Новий концепт-кар продовжує цю тему і, як сказав Ленс Скотт, директор по дизайну європейської студії ED² , в образ компакта додали ще одну пікантну спецію. Власне, червоний колір кузова показаного автомобіля натякає на те, що дана спеція ця – перець чилі.

Представлений концепт Aygo X prologue в порівнянні з товарною моделлю актуальною генерації має збільшений дорожній просвіт, а також колеса більшої розмірності. Передні фари новинки виконані у формі крила, а шестигранні ліхтарі – це відсилання до ДНК моделі Aygo . Також особливостями концепт-кара є наступні елементи: кріплення для велосипеда і екшн-камера, яка розміщується в зовнішньому дзеркалі заднього виду.

Щодо серійних перспектив концепту Aygo X prologue компанія Toyota поки нічого не повідомляє, кажучи лише, що « Aygo X prologue є прикладом того, як можна освіжити A-сегмент ». Однак раніше марка Toyota анонсувала появу новинки на архітектурі GA-B , яка розроблялася для субкомпактних моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.