В мережі з’явилися фотографії салону китайського конкурента Aurus Komendant

0
9632

У китайських ЗМІ з’явилися шпигунські фотографії прототипу нового кросовера марки Hongqi.

Нагадаємо, що компанія Hongqi була заснована в 1958 році. Вона була орієнтована на розробку автомобілів для китайської партійної еліти. В даний момент марка є суббрендом компанії FAW . Прототип нового кросовера Hongqi , який був помічений під час тестів фотошпигунів, буде виконаний за мотивами концепт-кара E115.

Цього разу в загальному доступі з’явилися зображення салону новинки. Нагадаємо, що у концепту E115 інтер’єр під час дебюту так і не був розсекречений. Варто зазначити, що у нового кросовера в салоні буде багато спільних рис з моделлю Hongqi H9 , яка поки що не надійшла на китайський ринок. Мова йде про схоже рульове колесо, підлокітник з двостулкову кришку, а також електронної приладової панелі і Медіасистеми. При цьому тунель і центральна консоль у кросовера будуть оригінальними.

Прототип нового кросовера Hongqi Фото: autohome.com.cn
Прототип нового кросовера Hongqi Фото: autohome.com.cn
Прототип нового кросовера Hongqi Фото: autohome.com.cn

Фронтальна частина майбутнього кросовера Hongqi буде виконана за мотивами моделі Hongqi H9. Щодо технічної «начинки» нового SUV поки інформації немає. Нагадаємо, що концепт E115 мав в своєму оснащенні електричний повний привід і 7 режимів водіння. При цьому заявлений запас ходу електрокара становив близько 600 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!