В мережі з’явилися фотографії салону китайського конкурента Aurus Komendant

0
9632

У китайських ЗМІ з’явилися шпигунські фотографії прототипу нового кросовера марки Hongqi.

Нагадаємо, що компанія Hongqi була заснована в 1958 році. Вона була орієнтована на розробку автомобілів для китайської партійної еліти. В даний момент марка є суббрендом компанії FAW . Прототип нового кросовера Hongqi , який був помічений під час тестів фотошпигунів, буде виконаний за мотивами концепт-кара E115.

Цього разу в загальному доступі з’явилися зображення салону новинки. Нагадаємо, що у концепту E115 інтер’єр під час дебюту так і не був розсекречений. Варто зазначити, що у нового кросовера в салоні буде багато спільних рис з моделлю Hongqi H9 , яка поки що не надійшла на китайський ринок. Мова йде про схоже рульове колесо, підлокітник з двостулкову кришку, а також електронної приладової панелі і Медіасистеми. При цьому тунель і центральна консоль у кросовера будуть оригінальними.

Прототип нового кросовера Hongqi Фото: autohome.com.cn
Прототип нового кросовера Hongqi Фото: autohome.com.cn
Прототип нового кросовера Hongqi Фото: autohome.com.cn

Фронтальна частина майбутнього кросовера Hongqi буде виконана за мотивами моделі Hongqi H9. Щодо технічної «начинки» нового SUV поки інформації немає. Нагадаємо, що концепт E115 мав в своєму оснащенні електричний повний привід і 7 режимів водіння. При цьому заявлений запас ходу електрокара становив близько 600 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.