Опублікували перші зображення нової “Волги”

0
1467

Не так давно в інтернеті з’явилася інформація про новий автомобіль під брендом Волга, причому прем’єра новинки повинна відбутися вже зовсім скоро. Тепер же незалежні дизайнери порталу Колеса.ру представили, як міг би виглядати такий автомобіль.

Волга  – легендарна вітчизняна марка, історія якої розпочалася з 1956 року, коли побачила світ ГАЗ-21 . Останні Волги були випущені в 2009 році, з тих пір періодично з’являлися різні чутки щодо подальшої долі моделі. Зокрема, говорили про те, що під ім’ям Волга з’явиться вантажопасажирський фургон. Однак тепер стало відомо, що буде відроджений саме седан, причому побудований він буде на основі преміальної моделі Aurus Senat .

Волга отримає укорочену базу і помітно зменшиться за габаритами, завдяки чому її можна буде вважати повноправним представником сегмента бізнес-класу. Згідно з наявною інформацією, Уряд вже закупив 500 штук для себе, а також рекомендувало регіонам пересісти на ці автомобілі.

Дизайн нової Волги місцями буде перегукуватися з  Aurus , при цьому новинка отримає ряд оригінальних зовнішніх елементів. Так, в передній частині з’явиться широка хромована решітка радіатора, схожа з такою на  ГАЗ-3102 . Збоку нову Волгу можна буде впізнати по подштамповки уздовж всього кузова, розташованої трохи нижче дверних ручок – таку мають всі серійні Волги , починаючи з моделі ГАЗ-24 .

З’являться нові горизонтальні ліхтарі, що викликають асоціації як з тим же ГАЗ-3102 , так і з вітчизняними урядовими седанами вісімдесятих років минулого століття.

Передбачається, що перші партії Aurus Volga будуть оснащуватися добре знайомим 2,7-літровим мотором від  ГАЗелі УМЗ Evotech A274, потужність якого становить 107 к.с. Пізніше з’явиться модифікація з V8 від  Aurus Senat , а для ФСБ обіцяють спецверсію з мотором V12.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!