У мережі з’явилися фото нового суперкара Maserati MC20

0
850

Компанія Maserati виклала фото прототипу середньомоторного суперкара MC20. Модель вже «приміряла» близький до серійного кузов, проте як і раніше прихована під камуфляжною плівкою.

Розсекречений в листопаді 2019 року тестовий зразок спорткара переодягнувся в серійний кузов, але компанія вирішила повністю не показувати навіть цей вигляд. Замість цього, на великих планах показали корму нової моделі і бічне скління, а повністю потрапив в кадр прототип вирішили розмити. Втім, щось побачити все-таки можна: наприклад, величезні гальмівні диски і виведені по центру заднього бампера патрубки вихлопу.

Офіційне ім’я новинки – MC20 , тобто вона автоматично стає наступником зібраного на агрегатах Ferrari Enzo середньомоторного MC12 . У двухдверки силовий агрегат теж встановлений ззаду в межах бази, але що це буде поки точної інформації немає.

Можливо, MC20 дістанеться нова рядна “шістка”, активно тестована FCA , а може і – 2,9-літровий агрегат бітурбо V6 від  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio і  Giulia GTA . Також, в лінійці може з’явитися заряджений гібрид.

Спорткар Maserati представлять в травні 2020 року. Його будуть випускати на заводі Viale Ciro Menotti в Модені, де восени 2019 завершилося виробництво GranTurismo і  GranCabrio .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!