Новий бюджетний кросовер Kia Sonet покажуть в Індії

0
524

Недавні патентні заявки на реєстрацію товарних знаків в Індії підтверджують, що Kia QYI буде представлений у вигляді шоу-кара Kia Sonet Concept і матиме торгове ім’я Kia Sonet.

Про те, що Kia QYI буде називатися Kia Sonet стало відомо ще в грудні минулого року з патентних документів, опублікованих відповідним відомством в Південній Кореї. А тепер, згідно з ексклюзивною публікації видання 32cars.ru , заявки на товарні знаки підтверджують Kia Sonet Concept і найменування Kia Sonet для Kia QYI на індійському авторинку.

Шоу-кар Kia Sonet вперше дебютує на індійському автосалоні Auto Expo 2020 завтра. Його серійний «брат» Kia Sonet, був офіційно підтверджений до запуску в другому півріччі 2020 року, і Індія стане першим ринком в світі, який представить цей позашляховик в своїх дилерських центрах. Завод Anantapur може стати єдиним підприємством в світі по виробництву бюджетного кросовера. Також набирають обертів всілякі рекламні акції та анонси, а перші прототипи вже проходять фінальні випробування.

Kia Sonet позиціонується як субкомпактний B-SUV довжиною до 4 метрів, який забезпечить його більш низьку вартість в порівнянні з Kia Seltos. Шасі, силові установки і трансмісії будуть використовуватися спільно з Hyundai Venue, щоб знизити витрати на виробництво.

Моторна гамма буде представлена ​​1,5-літровими бензиновим 1.5LN / A і турбодизельним двигунами на 115 к.с., а також 120-сильним 1.0L бензиновим турбомотором. В якості трансмісії буде використовуватися 6-ступінчаста механічна або 7-ступінчаста автоматична з подвійним зчепленням (для 1,0-літрового агрегату) коробки передач.

Kia Sonet планує стати відмінним гравцем в сегменті субкомпактних SUV на індійському ринку, де складе гідну конкуренцію таким моделям як Maruti Vitara Brezza і Hyundai Venue.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!