В мережі з’явилися нові рендери BMW 4 Series

На підставі шпигунських фото та інформації різних джерел, найбільш далекоглядні з художників вирішили представити своє бачення нового серійного BMW 4 Series.

0
1162

BMW все-таки застосовує свою характерну радіаторну решітку, помітну на X7 і 7 Series з фейсліфтингом. Багатьом, кому не подобається таке рішення доведеться змиритися з «політикою партії».

Як повідомляє портал ” 32cars.ru ” поточне покоління X5 отримало велику решітку в 2018 році, але рестайлингова 7 Series і новий X7, що пішов за нею, розширили її ще, і це не межа, тому що грати на 4 Series розтягнулася ще нижче і скоро охопить всю висоту передньої панелі.

Для тих, хто знайомий з баварським брендом, ексцентричний фронт нової BMW 4 Series не дивний, адже на Франкфуртському автосалоні в 2019 році BMW вже показав передвісника моделі – шоу-кар Concept 4 з витонченим і потужним кузовом, який здається трохи менш довгим 8 Series.

BMW 4 Series в значній мірі заснований на технології нової 3 Series, яка випущена в минулому році, і буде доступний в кузові купе і кабріолета з тканинним чохлом на заміну сталевого даху, як в поточній варіації. У моторній гамі варто чекати широкий асортимент бензинових і дизельних моторів, з 1,5-літровим трициліндровим двигуном в якості основного джерела енергії.

З протилежного боку моторної лінійки буде розміщений жорстокий М4, який, можливо, отримає 3,0-літровий двигун, що виробляє 450 к.с., так як поточний M4 Competition забезпечує таку ж віддачу. Повністю відповідно до традиції BMW M, більш потужні версії CS і GTS підуть пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!