Ілон Маск не виключає можливість випуску електробайка

0
839

Ілон Маск заявив, що компанія Tesla може зайнятися випуском зовсім нової для себе продукції, повідомляє autogeek .

Так, в одному з інтерв’ю він зазначив, що виготовляє електромобілі американська компанія здатна перейти до виробництва ще і електричних велосипедів.

Макс виключив, що Tesla коли-небудь буде випускати електроскутери, але припустив, що компанія може взятися за виробництво велосипедів.

“Електричний велосипед? Я думаю, так, ми можемо це зробити », – сказав він.

При цьому Маск більше не озвучив жодних подробиць і любителям продукції Tesla залишається тільки припускати, яким він буде.

Електробайкі зараз досить популярні, але за останні роки в цій області не було якихось серйозних удосконалень. Передбачається, що це може зробити Ілон Маск, так як він відрізняється нестандартним мисленням і підходом до справи. Також тут зіграють свою роль і потужності самої Tesla, адже компанія сильна як технічно, так і має в своєму розпорядженні багато висококваліфікованих інженерів і конструкторів.

Передбачається, що електровелосипед від Tesla буде мати вбудований GPS, а також зможе заряджатися на фірмових «заправках». Найбільш неординарним припущенням є оснащення електробайка автопілотом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!