Новий Mitsubishi Pajero Sport кине виклик Toyota Land Cruiser Prado: подробиці

0
1291

Mitsubishi готується до прем’єри нового покоління пікапа L200 (він же Triton). Офіційний дебют цієї моделі відбудеться наприкінці цього місяця, але деякі технічні подробиці про неї вже відомі.

Передбачається, що згодом японці займуться іншим проектом, схожим за характеристиками цього – зокрема свіжим Pajero Sport.

Як пише австралійське видання «CarsGuide», поки що йдеться виключно про новий L200/Triton, проте в майбутньому всі зміни, які дісталися цій моделі, переберуться і в позаплатформник позаплатформи компанії зі сходовою рамою, орієнтований на подолання бездоріжжя – Pajero Sport.

Враховуючи, що новий L200/Triton працюватиме на дизельному паливі, то новому «Паджеро Спорт» повинен дістатись такий самий (за чутками, йдеться про двигун 4N16). Незважаючи на зменшений обсяг його віддача та рівень екологічності виявиться вищим, ніж був у попередника.

Крім мотора у нового Pajero Sport може змінитися сама рама та передня підвіска, а габарити значно вирости, що забезпечить більше вільного простору в салоні.


Зарубіжні експерти впевнені, що всі зміни, які відбудуться з цим позашляховиком Mitsubishi під час модернізації, дозволять йому піднятися на новий рівень, щоб нав’язати конкуренцію таким моделям, як Toyota Land Cruiser Prado та Ford Everest.

Терміни появи нового Pajero Sport у продажу поки не розкриваються, але ходять чутки, що машина буде представлена ​​приблизно на початку-середині 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!