Новтй Kia Sorento вперше показали вживу без камуфляжу

0
56

Кілька днів тому у Мережу виклали офіційні фотографії оновленого кросовера Kia Sorento. Автомобіль, прем’єра якого запланована на найближчі місяці, постав у трохи модернізованому зовнішньому вигляді, де основні зміни припали на передню частину кузова.

А тепер в інтернеті з’явилися перші фотографії цього ж «паркетника», але вже на громадських дорогах у природних умовах.

На цих знімках різниця між колишнім і новим «Сорентом» помітна ще більше, ніж на офіційних зображеннях. Оновленою машині дісталася повністю переглянута передня оптика, яка тепер виконана у формі вузьких бумерангів, а також ширші радіаторні грати та інший бампер.


Боковини автомобіля практично не змінилися. Те саме можна було б сказати і про його корм, але в цій частині новому Sorento дісталися задні ліхтарі зі зміненим внутрішнім світлодіодним малюнком.


Подробиць щодо «техніки» оновленого кросовера Kia поки не розкрила, але ходять чутки, що лінійка двигунів Sorento залишиться незмінною.

Сьогодні, залежно від ринку збуту, цей «паркетник» може комплектуватися як 2,5- та 3,5-літровими бензиновими агрегатами, так і 2,2-літровим «дизелем». Крім того, в його арсеналі є навіть гібридна силова установка на базі 1,6-літрового ДВС, а список трансмісій включає як 6- і 8-діапазонні АКПП, так і 8-швидкісний «робот».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!