Peugeot показала перше фото нового 3008

0
735

Компанія Peugeot запропонувала всім охочим пошпигувати за кросовером 3008. Прем’єра нового покоління моделі відбудеться у вересні.

Напередодні повноцінного дебюту автомобіля французький автовиробник розгорнув масштабну тизерну кампанію, покликану підігріти інтерес до новинки. Спочатку компанія розсекретила інтер’єр моделі з новою фірмовою філософією Panoramic i-Cockpit, а зараз марка показала машину цілком. Щоправда, в особливому камуфляжі.

Проєкт Camocatch є інтерактивним челенджем для шанувальників марки, яким запропоновано сфотографувати тестовий прототип кросовера під час зустрічі з ним на дорозі. На їздові випробування автомобілі вийдуть у трьох варіантах «секретного» забарвлення, яке обрали за підсумками голосування у соціальних мережах.

Лівреї Street Art, Optical Art та Prototype будуть нанесені на передсерійні Peugeot 3008, які проходитимуть тести на дорогах Європи. Усі, хто побачить машину, можуть її фотографувати та викласти у соціальні мережі. За підсумками конкурсу, який триватиме місяць, Peugeot обере переможця, який отримає право одним з перших сісти за кермо нового 3008 року під час офіційного журналістського тест-драйву у 2024 році.

Що стосується самого Peugeot 3008, то в новому поколінні він перетвориться на купе-кросовер зі спортивним силуетом. Новинка отримає електричну версію Peugeot e-3008, побудовану на платформі STLA Medium з 400-вольтовою бортовою електрикою та батареєю до 98 кВт-год, а тип приводу може бути переднім (з одним мотором), або повним (з двома моторами).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!