Peugeot показала перше фото нового 3008

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Peugeot запропонувала всім охочим пошпигувати за кросовером 3008. Прем’єра нового покоління моделі відбудеться у вересні.

Напередодні повноцінного дебюту автомобіля французький автовиробник розгорнув масштабну тизерну кампанію, покликану підігріти інтерес до новинки. Спочатку компанія розсекретила інтер’єр моделі з новою фірмовою філософією Panoramic i-Cockpit, а зараз марка показала машину цілком. Щоправда, в особливому камуфляжі.

Проєкт Camocatch є інтерактивним челенджем для шанувальників марки, яким запропоновано сфотографувати тестовий прототип кросовера під час зустрічі з ним на дорозі. На їздові випробування автомобілі вийдуть у трьох варіантах «секретного» забарвлення, яке обрали за підсумками голосування у соціальних мережах.

Реклама

Лівреї Street Art, Optical Art та Prototype будуть нанесені на передсерійні Peugeot 3008, які проходитимуть тести на дорогах Європи. Усі, хто побачить машину, можуть її фотографувати та викласти у соціальні мережі. За підсумками конкурсу, який триватиме місяць, Peugeot обере переможця, який отримає право одним з перших сісти за кермо нового 3008 року під час офіційного журналістського тест-драйву у 2024 році.

Що стосується самого Peugeot 3008, то в новому поколінні він перетвориться на купе-кросовер зі спортивним силуетом. Новинка отримає електричну версію Peugeot e-3008, побудовану на платформі STLA Medium з 400-вольтовою бортовою електрикою та батареєю до 98 кВт-год, а тип приводу може бути переднім (з одним мотором), або повним (з двома моторами).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!