Представлено новий седан Toyota Levin з витратою палива 4 літри на 100 км!

0
129

У Китаї з’явилася оновлена модель седана Toyota Levin. Однією з основних інновацій стала фірмова гібридна система THS II п’ятого покоління, що замінює стандартний бензиновий двигун. Цей двомоторний варіант Toyota Levin, природно, має вищу вартість порівняно з традиційною версією, але натомість він пропонує істотне зниження витрати палива – лише 4 літри на 100 км.

Основою гібридної силової установки є 2,0-літровий бензиновий двигун. Незважаючи на відсутність інформації про точну потужність системи, варто зазначити, що установка п’ятого покоління включає оновлений електромеханічний варіатор eCVT і тягову батарею підвищеної ємності, яка має меншу вагу і компактні розміри.

Візуально гібридна модель Levin майже не відрізняється від стандартної версії Toyota Levin, за винятком наявності фірмового логотипу на синьому тлі. Те саме стосується і розмірів автомобіля (4695 х 1780 х 1435 мм за відстані між осями 2750 мм) – вони повністю збігаються з чисто бензиновою версією.

До списку опцій седана включено цифрову приладову панель з екраном діагоналлю 12,3 дюйма і медіасистему з екраном діагоналлю 10,25 дюйма. Він також оснащений фірмовою технологією Toyota Connect і має безліч різних систем допомоги водієві, включно з адаптивним круїз-контролем.

Ціна базової версії Toyota Levin у КНР становить приблизно 1 млн гривень, тоді як топова версія доступна за 1,3 млн гривень у перерахунку за актуальним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!