Головна Авто Volkswagen відмовляється від сенсорних кнопок в салоні для клієнтів

Volkswagen відмовляється від сенсорних кнопок в салоні для клієнтів

Глава Volkswagen розповів про інтер'єри майбутнього у німецьких моделях

0
390

Генеральний директор Volkswagen Томас Шефер сказав, що сенсорне керування на автомобілях марки, що сильно критикується, «певно завдає великої шкоди» бренду, і пообіцяв запропонувати простіші та функціональніші інтер’єри на всіх майбутніх автомобілях VW. Про це він розповів напередодні запуску нового покоління Volkswagen Tiguan , заявивши, що інтер’єр оновленого кросовера кардинально відрізняється від  Volkswagen ID.3 і  Volkswagen Golf , і це справедливо для майбутніх моделей Volkswagen .

Оновлений Tiguan тепер пропонує більший інформаційно-розважальний екран та використовує менше фізичних клавіш керування. Однак найбільш критиковані останнім часом елементи, такі як клавіші клімат-контролю та сенсорні кнопки на рульовому колесі, були видалені, а на центральну консоль доданий новий контролер для швидкого доступу до режиму водіння та налаштувань звуку.

Шефер сказав, що цей крок було зроблено, щоб відповісти на критику клієнтів і зробити автомобілі Volkswagen простішими у використанні.

«У нас були клієнти, які були розчаровані. Тому тепер ми витратили багато часу на систематичне вивчення того, які функції клієнт зазвичай використовує під час водіння», — заявив Шефер.

Він зазначив, що Volkswagen з’ясував, які елементи управління є важливими і які слід розмістити на кнопках або екрані. Шефер сказав, що вони також працюють над естетикою таких елементів, як кнопки і перемикачі. Він підкреслив, що їхня основна мета – дати можливість клієнтам знайти все в автомобілі відразу і природно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.