Європейці назвали головні недоліки нового Peugeot 3008

0
93

Кросовер Peugeot 3008 до відходу з російського ринку мав у нас порівняно обмежений попит. Це частково зумовлене недовірою з боку вітчизняних водіїв до французьких моделей та завищеною ціною кросовера. Однак у Європі автомобіль має досить високу популярність. А останні поновлення можуть зробити його бестселером. Але, як показують відгуки власників, Peugeot 3008 2023 має ряд істотних недоліків.

Подібно до голлівудської зірки середнього віку, невелике оновлення дійсно покращило Peugeot 3008, не зіпсувавши його ядро. Якщо ви шукаєте невеликий позашляховик, вам обов’язково варто придивитися до нього. Він не лідирує в практичності чи досвіді водіння, але він, безумовно, дуже гарний — і, безперечно, є одним із найкрасивіших кросоверів.

Французька модель – це не найпрактичніший автомобіль. Він поступається за багатьма показниками своїм конкурентам. Але, згідно з відгуками, кросовер досить зручний, комфортний та універсальний.

Великий діаметр повороту, добре амортизована підвіска та гостра коробка передач роблять кросовер чудовим міським автомобілем. На жаль, великі стійки заважають огляду при виїзді з перехресть, а маленьке заднє скло не допомагає, коли ви намагаєтеся виїхати на паркування заднім ходом. Якщо не брати до уваги невеликий шум від шин і вітру, французька модель добре підходить для їзди автомагістралями. Навіть базові моделі потужністю 130 л. здатні на швидкі обгони, в той час як гібридна модель, що підключається потужністю 300 к.с. Гібридні установки коштують занадто дорого. У конкурентів вони і доступніші, і ефективніші.

Останній коментар відображає один із головних недоліків кросовера. Гібриди, попит на які в Європі постійно зростає, Peugeot пропонує надто високу ціну. Але французькі силові агрегати, як заявляють водії, вирізняються гарною паливною економічністю. Тож покупці готові переплачувати за них.

Він виглядає спортивно і не відчуває браку потужності, але Peugeot 3008 не був створений для того, щоб з ентузіазмом долати звивисті дороги. Він має пристойний рівень зчеплення, точне рульове управління і не буде сильно нахилятися в швидких поворотах, але він набагато щасливіший на більш спокійних швидкостях, на яких їздитиме більшість власників. застереженням: переконайтеся, що рульове колесо невеликого діаметру не закриває огляд на панель приладів. Ця модель має безліч зручних відсіків для зберігання дрібниць, з центральним підлокітником, що закривається, який може вмістити навіть більші предмети, і широким дверним відсіком для пляшок з водою.

Французька модель може стати одним із найкращих сімейних автомобілів, призначених для міста. Але вона, на думку власників, виглядає недоопрацьованою. Точніше, при експлуатації кросовера у водіїв виникають проблеми з використанням чи налаштуванням окремих деталей конструкції.

12,3-дюймовий цифровий дисплей водія, що настроюється, пропонує чітку графіку, але маленьке рульове колесо може частково приховувати її в залежності від вашого положення на сидінні. Це автомобіль, який дійсно потребує тест-драйву, щоб побачити, чи це буде проблемою для вас.

Останній коментар відображає, можливо, суть Peugeot 3008: щоб зрозуміти, чи потрібний цей кросовер, його необхідно протестувати. Купівля наосліп загрожує різними проблемами, які турбуватимуть протягом усього періоду експлуатації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!