Geely представила серію гібридних та електричних моделей під новим брендом Galaxy

0
150

Китайський автогігант Geely оголосив про запуск нової серії електрифікованих автомобілів преміум-класу, яка отримала назву Geely Galaxy. Під новою маркою Geely випускатиме люксові гібридні автомобілі з великим запасом ходу, а також повністю електричні моделі.

Першою моделлю лінійки Geely Galaxy став Galaxy L7 – гібридний кросовер із великим запасом ходу. Він з’явиться на ринку у другому кварталі 2023 року. У третьому кварталі розпочнуться поставки гібридного седана Galaxy L8, а вже в четвертому кварталі Geely планує вивести на ринок топову повністю електричну модель Galaxy E. Всього в найближчі два роки Geely планує випустити сім нових моделей Geely Galaxy, чотири з яких будуть гібридними, а три – повністю електричними.

Як повідомляє виробник, гібридна трансмісія дозволяє кросоверу L7 розганятися від 0 до 100 км/год лише за 7,5 секунди. Його максимальна швидкість буде обмежена на позначці 200 км/год, а запас ходу на одному баку палива становитиме 1370 км у гібридному режимі. Місткість акумулятора та інші характеристики виробник пообіцяв розкрити пізніше.

На окрему увагу заслуговує розроблена спеціально для автомобілів Geely Galaxy операційна система під назвою Galaxy N, що працює в поєднанні з автомобільним чіпом Qualcomm Snapdragon 8155. За словами виробника, завдяки Galaxy N автомобілі похваляються найшвидшим запуском системи і коротким часом відгуку у своєму класі робочий стан їй потрібно всього півсекунди. А завдяки мережі супутників Geely Holding Group автомобілі Geely Galaxy матимуть доступ до високоточного геопозиціювання з точністю до сантиметра і такими ж високоточними картами, що допоможе в реалізації системи автопілота.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!