У доступного електромобіля Dacia Spring з’явилася потужніша версія

0
225

Румунська марка Dacia представила нову модифікацію свого невеликого електрокросовера Spring, який вважається одним із найдоступніших електромобілів Європи. Названа вона Extreme, а основною відмінністю новинки став потужніший двигун. Щоправда, віддачу двигуна підняли лише на 21 к.с. Ціна – від 20,3 тисячі євро.

Dacia Spring Extreme оснащується 65-сильним електромотором, тоді як стандартна версія має лише 44 к.с. Також для такого електромобіля переробили редуктор, змінивши передатне співвідношення.

Нова модифікація укомплектована тою самою 26,8-кіловат-годинною АКБ, що і звичайна Spring. Таким чином, запас ходу електромобіля з потужнішим мотором скоротився з 230 до 220 кілометрів. Проте компанія заявляє, що у міському циклі Spring Extreme зможе проїхати до 305 кілометрів.

Spring Extreme відрізнятиметься і низкою дизайнерських рішень. Наприклад, кузов п’ятидверки пофарбували в особливий колір Slate Blue і прикрасили мідно-коричневими акцентами, які активно застосовуються і в інтер’єрі. На «пригодницький» характер новинки повинні вказувати вставки з візерунком, що нагадує малюнок топографічних карт.

Бюджетна Dacia Spring Extreme отримає ще й богату комплектацію, до якої увійдуть повноцінна медіасистема з 7-дюймовим екраном та камерою заднього виду, кондиціонер та шість подушок безпеки.

Нарешті Spring Extreme вийде на ринок з новим логотипом марки. Він з’явився у Dacia влітку минулого року і застосовується як на решітках радіаторів і кришках багажників, так і на кермі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!