BMW X1 2023 року – майбутній хіт продажів

Час читання: < 1 хв.
0

Передбачається, що BMW X1 2023 стане продаваним кросовером BMW. Клієнти люблять X1 за його компактні розміри, просторий салон, приємну динаміку водіння, високоякісні матеріали та відносно доступну ціну. На нинішньому ринку автомобілів преміум-класу переважають кросовери, тому можна впевнено сказати, що новий X1 стане хітом продажів.

Випуск BMW iX1, безумовно, є головною подією нового покоління X1, оскільки це перший електричний варіант. Але, також, є кілька варіантів з ДВС і вони дешевші, ніж iX1. Тому клієнти з обмеженим бюджетом оцінять класичну версію трохи більше.
Але це не означає, що версія з ДВС гірша. 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом B48 – це відмінний мотор, і його потужності більш ніж достатньо для X1. У найпоширенішому варіанті X1 xDrive28i він розвиває 241 кінську силу і може розігнати X1 до 100 км/год за 6,2 секунди – це непоганий показник для кросовера такого розміру.


Щоб зробити його більш спортивним, Х1 оснащений семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, а не типовою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач Aisin, яка використовується в більшості передньопривідних автомобілів BMW.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!