Назвали марки автомобілів, з якими Китай хоче завоювати європейський ринок

0
29

У Парижі майбутні покупці з цікавістю вивчають привабливі пропозиції. Керівники європейських виробників дають панічні інтерв’ю із закликами терміново збільшити ввізне мито.

У рамках міжнародного автосалону компанії з Піднебесної представили широкий асортимент автомобілів, який здатний радикально змінити розподіл сил на місцевому ринку.

Нічого не вдієш – гарні автомобілі з відмінними характеристиками та розширеним опціональним оснащенням подобаються потенційним клієнтам. Китайці мають що показати.

BYD – продовження експансії

Цей бренд добре знають у Норвегії, де вже майже всі автолюбителі пересіли на електрокари. У Парижі компанія оголосила інтенсивне розширення географії продажів. Заплановані офіційні поставки до Німеччини, Великобританії, Франції, інших країн.

Крім відомого на місцевому ринку флагманського седана, показали свіжу розробку. Седан Seal пропонували раніше лише на домашньому ринку. У рамках Паризького автосалону оголосили початок експортних поставок. Електрокари оснащені силовим приводом, що розвиває до 520 к. с. Максимальна дальність ходу – 700 км.

Great Wall Motors – цікаві електрокари у стилі ретро та практичний гібридний кросовер з дальністю ходу понад 1000 кілометрів. У сегменті електрокарів, що швидко розвивається, нахабні китайські розробники пропонують моделі з впізнаваним зовнішнім виглядом. Етап можливих претензій з боку Volkswagen AG пройдено. Новий власник може насолоджуватись чудовими параметрами сучасного автомобіля, створеного за мотивами легендарного Жука.

Українським консервативним автолюбителям більше сподобається далекобійний гібридний кросовер, представлений іншим суббрендом Great Wall Motors. Силова установка Wey Coffee 01 створена із застосуванням бензинової «турбочетвірки» 2.0. Сукупна віддача з електродвигуном становить 476 к.с. Любителі динамічної їзди можуть скористатися прискоренням до «сотні» за 4,9 секунди. Економний власник оцінить можливість поїздок тільки в електричному режимі з максимальною дальністю до 146 кілометрів за циклом WLTP.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.