Renault готують бюджетний сімейний кросовер: сім місць та витрата 5 л на 100 км

0
643

Кросовер Dacia Jogger 2023 отримає гібридну модифікацію. Її презентація відбудеться за тиждень на автошоу в Парижі. У Євросоюзі модель буде представлена ​​під брендом Dacia, а на українському ринку може вийти як Renault. Прем’єру гібрида анонсував офіційний сайт французького концерну.

Нова Dacia Jogger Hybrid 140 буде коштувати менше ніж 20 000 євро. Це буде найдешевший гібридний кросовер від Renault Group.

Силову установку для нової моделі займуть у Renault Clio та Captur. Бензинова 1,6-літрова четвірка та електромотор сумарно розвивають 140 к.с. Витрата палива поки невідома, проте в інших моделей з цією установкою вона становить приблизно 4,5-5 л на 100 км у змішаному циклі.

Гібрид Dacia Jogger також отримає безступінчастий варіатор. Нагадаємо, що 110-сильна бензинова версія моделі доступна виключно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Очікується, що гібридна установка не вплине на внутрішній простір кросовера. А він у Jogger чималий: 4,55-метрова модель запропонована у версіях на 5 та 7 місць, причому у п’ятимісцевій конфігурації об’єм багажника становить 708-1819 л.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!