Рідкісна Ferrari за 100 000 доларів повністю вигоріла – відео

Попередньою причиною пожежі у автомобілі стала несправність паливної системи.

0
273

Ексклюзивні та дорогі ретро-автомобілі, як і більш бюджетні моделі, також схильні до інцидентів на дорозі. Напевно, однією з найстрашніших ситуацій для автовласника є момент займання автомобіля, коли водій навіть після спроб згасити пожежу усвідомлює, що в цій ситуації нічого не можна зробити.

Саме така ситуація сталася у Франції, де під час тест-драйву згорів автомобіль Ferrari F355 1994 року випуску. Суперкар був повністю знищений вогнем і єдине, що в нього вціліло – це передня частина. Відновити такий автомобіль вже неможливо, повідомляє Autoevolution.

Відомо, що все сталося неподалік Марселя. Власник авто виставив його на продаж та влаштував тест-драйв для потенційного покупця. Зазначимо, що покупець прилетів за автомобілем із США, оскільки він довго шукав модель F355 в ідеальному стані та знайшов її якраз у Франції.

Спочатку тест-драйв проходив як по маслу, але в якийсь момент покупець і продавець відчули запах бензину з-під капота, після чого в моторному відсіку авто почалася пожежа. Двоє чоловіків встигли вибратися з суперкара, що горить, і дістати свої речі, але врятувати сам автомобіль не вдалося.

Попри те, що рятувальників викликали максимально оперативно, а вони швидко приїхали на місце інциденту, за цей час автомобіль встиг майже повністю вигоріти. Ймовірною причиною займання може бути система подачі палива, яку якраз нещодавно обслужили, але, ймовірно, при обслуговуванні щось пішло не за планом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!