Дизайнер показав новенький Renault Scenic

0
415

У 2024 році Renault планує вивести на ринок новий Renault Scenic, який буде оснащений силовою установкою. Незалежні дизайнери показали, як ця новинка виглядає при рендерингу зображень.

Reno Scenic випускається з 1996 року. Наприкінці 1990-х це був справжній бестселер в модельному ряду Renault. Однак інтерес до мінівену поступово пішов на спад. Зрештою, навесні 2022 року ego вийшов з мережі.

Однак французький автогігант планує відродити модель як електричний кросовер. У 2021 році навіть показали публіці Scenic Vision Concept, на основі якого створять серійну модель. Незалежний дизайнер показав, як виглядатиме Scenic п’ятого покоління на рендерах.

Дизайнери створили сучасний красивий кросовер. Він побудований за дизайном нових моделей Renault. Він приблизно на 90% схожий на концепцію Scenic Vision. Серійні версії також, ймовірно, отримають футуристичні 21-дюймові колеса.

Мальовничий район п’ятого покоління буде побудований на платформі CMF-EV. На цій платформі створені Megane E-Tech і Nissan Ariya. Це означає, що потужність нової мальовничої місцевості складе або 215, або 389 кінських сил. Привід передній і повний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!