Топ-5 автомобілів для молодої сім’ї

0
705

Молода сім’я має свої потреби в автомобілі. Для них він має бути в першу чергу доступний, але при цьому місткий і надійний, щоб не напружувати сімейний бюджет частими вкладеннями в нього.

Нижче буде наведено кілька вдалих прикладів авто для молодої сім’ї.

Kia Ceed SW

Корейські автомобілі міцно та обґрунтовано посіли своє місце на нашому ринку. Ця модель – одна з найкращих поєднань ціна/якість. Великий багажний відсік 625 літрів закриє всі потреби молодої сім’ї, а загальна активна та пасивна безпека дозволить не переживати, встановлюючи в машину дитяче крісло.

Skoda Rapid

Зручний кузов ліфтбек та приємний дизайн, висока загальна надійність автомобіля та відмінний дизайн інтер’єру.

Skoda Kodiaq

Чудовий представник сімейних автомобілів. Якісне чеське складання та величезний багажник у 635 літрів. Сучасні ефективні мотори та коробка DSG дозволять динамічно та дуже економічно їздити як містом, так і на трасі. Економічна витрата палива, гарна просторість та найкраща ергономіка салону в класі.

Nissan Qashqai

Знаменита надійність японських авто та дуже високий комфорт водіння, безпроблемний довговічний варіатор дає бездоганну плавність ходу. М’яка підвіска та гарне оздоблення салону.

Hyundai Creta

Модель має дуже велику популярність на ринку. Розумна ціна, достатньо місця в салоні та багажнику. Хороша ходова частина та силові агрегати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.