З’явилися попередні фото українського пікапа КрАЗ-260 2022-2023

0
5844

Кременчуцький автомобільний завод відомий своїми величезними вантажівками, які здебільшого невеликими купували Міністерство оборони України чи деякі африканські країни.

Але один із вітчизняних дизайнерів вважає, що невдовзі КрАЗ може почати випускати легкові машини та відновити свої позиції у рейтингах. Він представив рейдерні замальовки нового пікапа КрАЗ-260 2022-2023, який, на його думку, міг би вивести завод на новий рівень.

Новий пікап КрАЗ-260 2022-2023 має компактні розміри, що відповідно відбивається на його ціні – у доларовому еквіваленті це менше $17 тисяч, і робить його більш маневреним та пристосованим до міських умов.

Проте, аналітики переймаються тим, що нова розробка для Кременчуцького автозаводу може просто вирушити в ящик столу. Адже компанія не має ні грошей, ні технологій на створення нового пікапа.

Хоча на рівні чуток є інформація про те, що після виходу з АвтоВАЗу з КрАЗом може розпочати співпрацю французька компанія Renault, яка раніше заявляла про свої наміри покращити свій стан на українському ринку.

Аналітики сподіваються, що французький автовиробник скористається потужностями Кременчуцького автозаводу, що простоюють, і запустить виробництво своїх автомобілів. У такому разі український пікап КрАЗ-260 2022-2023 може бути збудований на платформі CMF-B.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!