Електричний кросовер Polestar 3 із запасом ходу 600+ км: перше фото

0
695

Шведський виробник Polestar (близький до Volvo, спеціалізується на електрифікованих машинах) опублікував перше повноцінне зображення майбутньої новинки, що з’явиться на ринку під індексом 3. Це суто електричний кросовер, повноцінний дебют якого намічений на жовтень цього року.

Фотографія зображує Polestar 3 у профіль та дозволяє розглянути як обтічний силует у стилі крос-купе, так і деякі деталі зовнішності. Наприклад, кросовер отримає розвинений спойлер, незвичайну накладку в передній частині капота (очевидно, для поліпшення аеродинаміки) і Т-подібну головну оптику. Також добре видно жовті акценти – гальмівні супорти та ремені безпеки.

Найімовірніше, яскраві вставки покликані підкреслити спортивний характер новинки: про те, що SUV позиціонуватиметься як свого роду функціональна альтернатива спорткарам, заявив голова Polestar Томас Інгенлат.

Щодо техніки зараз відомо лише про розрахунковий запас ходу Polestar 3 – він перевищує 600 кілометрів (WLTP). Також компанія заявила, що кросовер буде оснащуватися системою автономного управління для шосе на базі найкращого у своєму класі лідара від Luminar та процесорів Nvidia.

Виробництво Polestar 3 стартує на початку 2023 року. У майбутньому до нього приєднаються більш компактний кросовер Polestar 4 та ліфтбек Polestar 5. У другій половині десятиліття компанія розраховує довести свій продаж до 300 тисяч машин щорічно.

Зараз Polestar має одну модель, електричний седан Polestar 2. До минулого року випускалося також плагін-гібридне купе Polestar 1.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!