Названо п’ять найкращих автомобілів для таксі

0
793

Розпочати роботу в таксі в наш час стало набагато простіше. Для цього достатньо придбати автомобіль, отримати спеціальну ліцензію та зареєструватися в компанії, що займається візництвом. При виборі машини для перевезень пасажирів головними критеріями є вартість та надійність авто, витрати на обслуговування та бензин, а також комфорт у салоні.

Hyundai Solaris

Автомобіль корейського бренду з містким багажним відділенням та зручним салоном один із найпопулярніших у нашій країні. Це обумовлено насамперед співвідношенням прийнятної ціни та якості машини. Бюджетний седан обирають люди різного віку від студентів до літніх.

Hyundai Solaris має низку переваг і для роботи в таксі. Він поєднує в собі надійність та економічність. Навіть автомобіль із пробігом 100 тисяч кілометрів залишається придатним для поїздок. При цьому його технічне обслуговування коштуватиме недорого завдяки широкому вибору запчастин.

Daewoo Nexia

Daewoo Nexia – недорогий автомобіль, в основі якого лежить німецький Opel Kadet. Його перевагами є надійність та практичність. Витривалість та невисока вартість запчастин також привертають увагу таксистів.

Volkswagen Polo

Довіру таксистів заслужила і німецька марка “Фольцваген”. Модель відрізняється комфортним салоном, невибагливістю, невисокою вартістю обслуговування. Витрата палива фольксвагена досить економічна, в середньому вона не перевищує 6 літрів на 100 кілометрів. Комфорт для пасажирів та економія для водія – головні переваги, які й приваблюють автомобілістів.

Renault Logan

Бюджетний варіант для роботи у таксі. Французька модель набула досить широкого поширення як у нас, так і за кордоном. Її позитивними сторонами є потужний місткий мотор, механічна коробка передач, надійна підвіска, якій не страшні вибоїни та ями на дорогах. Renault Logan здатний пройти сотні тисяч кілометрів, не вимагаючи особливих вкладень та витрат на ремонт.

Skoda Octavia

Шкода Октавія може похвалитися містким салоном та просторим багажником. Плавність ходу та відсутність сторонніх шумів роблять поїздку приємною та комфортною. Економічна витрата палива (5,5-7 літрів на 100 кілометрів), якість деталей та довговічність шкоди не можуть не тішити таксистів.

Цей 5 модель є найбільш підходящими для роботи в таксі. Їх поєднує економна витрата бензину, надійність, невисока вартість обслуговування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!