Відбулася прем’єра серійного електричного кросовера Avatr

0
250

Марка Avatr була створена компаніями Changan, Huawei та CATL. Автовиробник показав зображення першої серійної моделі бренду.

Новий електричний кросовер Avatr був створений у співпраці з креативним директором модного будинку Givenchy Метью М. Вільямсом. Продаж новинки почнеться зі стилізованої модифікації MMW .

Серійна версія моделі практично не відрізняється від концепту, показаного в 2021 році. В основі новинки лежить модульна архітектура. Довжина, ширина та висота становлять 4880, 1970 та 1601 мм при довжині колісної бази 2975 мм. Увага привертає те, що у кросовера не п’ятидверний кузов – кришка багажника відкриває доступ лише у вантажний відсік. У салоні автомобіля можна побачити потужний мультимедійний комплекс і додатковий екран для переднього пасажира.

У рух автомобіль наводиться двомоторною силовою установкою потужністю 578 л. З місця до 100 км/год кросовер пришвидшується за 3 секунди. На одному заряді кросовер зможе пройти до 600 км., але в майбутньому запас ходу збільшать до 700 км. Розробники стверджують, що 240-кіловатний зарядний пристрій дозволяє заповнити запас енергії з 30 до 80 відсотків за 15 хвилин.

Старт продажів Avatr 11 у спецверсії MMW намічено на поточний рік. Тираж спецверсії буде обмежено 500 екземплярів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!