Кросовери BMW X3 та X4 отримали спецверсію Frozen Edition

Нова версія BMW X3 та X4 Frozen Edition з'явиться на ринку Австралії.

0
849

Кроссовери BMW X3 M40i та X4 M40i обзавелися спеціальним виконанням під назвою Frozen Edition . Тираж спецверсії складе всього 17 екземплярів для всешляховика і 20 – на купе, всі вони призначені для ринку Австралії. Рекомендовані роздрібні ціни новинок – 142 тис. 900 та 152 тис. 900 австралійських доларів (3 та 3,3 млн грн).

Зрозуміло, спеціальна версія Frozen Edition пропонується для рестайлінгових BMW X3 та X4 , які були представлені влітку 2021 року. Машини з шильдиком M40i укомплектовані бензиновою «бітурбошестеркою» 3.0 (387 к.с., 500 Нм), 8-діапазонною АКПП та повним приводом xDrive , а до 100 км/годину розганяються за 4,2 секунди. Обидва кросовери йдуть у матовому сірому відтінку BMW Individual Frozen Deep Grey , з глянсовою чорною решіткою радіатора M Shadow Line та гальмівною системою M Sport з червоними супортами.

Корпуси бічних дзеркал і спойлер на дверях багажного відсіку X4 M40i Frozen Edition виконані з вуглепластику. У салоні знаходяться сидіння з оббивкою шкірою Vernasca і обгорнута в шкірозамінник Sensatec з червоним простроченням передня панель. Елементи на передній панелі та дверях виготовлені з карбону, але їх можна замовити і для звичайних варіантів кросоверів, причому без доплати. У стандартне оснащення входять лазерні фари, медіасистема BMW Live Cockpit Plus з навігацією та 3-зонний клімат-контроль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!