Новий Peugeot 4008 сфотографували під час тестів

Французький автовиробник має намір зайти в сегмент купеподібних кросоверів із моделлю на базі Peugeot 308.

0
306

Днями зарубіжні фотографи вперше зняли новий купеподібний кросовер Peugeot 4008. Очікується, що нова модель займе нішу між хетчбеком Peugeot 308 і кросовером Peugeot 3008. Таким чином, новинка вийде просторіше за оригінал і агресивніше.

Варто сказати, що прототип виглядає дуже привабливо – він оснащується тонкими світлодіодними фарами, масивною кормою, нахиленою лінією даху та силуетом, що нагадує Lamborghini Urus. Крім того, автомобіль має досить високий кліренс, що характеризує модель, як кросовер.

Передбачається, що Peugeot 4008 буде побудований на платформі EMP2, де вже збираються такі моделі, як Peugeot 308, DS 4 і Opel Astra. Це означає, що новинка матиме гібридну силову установку PHEV. В даний час цей силовий агрегат існує в чотирьох варіантах потужністю 180, 225, 300 та 360 к.с. У всіх випадках основою ліг 1,6-літровий турбомотор.

Враховуючи становище сучасного Peugeot на ринку, можна припустити, що новинка стане прямим конкурентом таким моделям як Audi Q3 Sportback, BMW X2 і Mazda CX-30. Іншими словами, від Peugeot 4008 очікується досить високий рівень виконання та оснащення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!