У Мережі припустили, як може виглядати оновлений кросовер BMW X6

0
158

Офіційної інформації про те, як виглядатиме оновлений екстер’єр купеподібного кросовера BMW X6, немає. Але незалежний художник іспанського видання motor.es припустив, як виглядатиме новинка.

На рендері видно, що у рестайлінгової версії BMW X6 форма головної оптики стане тоншою, аналогічно до інших сучасних моделей від німецького виробника. Ймовірно, фари не з’єднуватимуться з радіаторними ґратами. Можливо, фірмові «ніздрі» будуть великими, але не такими величезними, як інші моделі бренду.

Зображень інтер’єру оновленого кросовера BMW X6 поки немає, але можна припустити, що салон автомобіля буде сильно перероблений. На центральній консолі з’явиться новий вигнутий дисплей. Крім того, рестайлінгова версія буде оснащена найсучаснішою медіасистемою та новими помічниками для водія.

Рендер рестайлінгової версії BMW X6. Фото: Motor.es

За неофіційною інформацією, всі бензинові та дизельні двигуни будуть у складі м’якогібридних силових установок. Передбачається, що потужність агрегатів також зросте. Наприклад, у виконанні xDrive40i максимальна віддача збільшиться з 333 до 375 к.с., а M50i xDrive – з 530 до 545 к.с.

Дебют рестайлінгової версії BMW X6 очікується влітку 2022, а старт продажів навесні 2023-го.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!