Опубліковано перші зображення Toyota Sequoia нової генерації

0
156

Дизайнери порталу “Колеса.ru” представили своє бачення позашляховика Toyota Sequoia нового покоління.

Toyota Sequoia є повнорозмірним позашляховиком, який вперше з’явився у модельному ряді японської марки у 2000 році. Друге покоління моделі дебютувало у 2007 році і випускається досі. Модель завжди базувалася на архітектурі пікапа Tundra і третє покоління не стане винятком. Компанія Toyota вже розповсюдила кілька тизерів нової Sequoia , що дозволяє розглянути деякі фрагменти кузова.

Фахівці припускають, що передня частина нової Sequoia буде виконана в стилі Tundra , а ось бічний профіль позашляховика третьої генерації помітно відрізнятиметься від перших двох, які мали пофарбовані в колір кузова стійки С. Форма бічного скління стане більш незграбною, а підвіконна лінія буде підкреслена хромованим молдингом, який заходитиме на задні стійки. Ліхтарі стануть горизонтальними, а їх форма та графіка нагадуватиме новий Outlander .

У технічному плані нова Sequoia буде аналогічна до нової Tundra . Пікап у новому поколінні отримав нову раму, яка стала на 11% жорсткішою, а вантажопідйомність збільшилася до 880 кг. Під капотом автомобіля встановлюється безальтернативний 3.4-літровий бітурбований V6 i-Force , що також встановлюється на Land Cruiser 300 . У базовій модифікації силовий агрегат видає 394 л. і 649 Нм моменту, що крутить. Крім того, доступна гібридна версія з електромотором, встановленим між вищезгаданим бензиновим двигуном та 10-ступінчастим “автоматом”. Сукупна віддача установки складає 443 л. та 790 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!