Компанія Mitsubishi анонсувала новий концепт-кар Ralliart

0
157

Марка Mitsubishi анонсувала новий концепт-кар Ralliart, дебют якого відбудеться у середині січня 2022 року на міжнародному автосалоні Токіо. Новинка, названа на честь відродженого цього року суббренду, має показати потенціал і характер його майбутніх проектів.

Нові проекти від суббренду Ralliart, очевидно, повинні бути чимось більшим, ніж просто «прикрашеними» версіями стандартних моделей, якими виступили представлені в Таїланді позашляховик Pajero Sport Ralliart , а також пікап Triton Ralliart . Ні той, ні другий не отримав жодних серйозних доробок, а всі їхні особливості звелися до оригінальних акцентів у дизайні.

При цьому достовірно про стратегічний концепт-кар Ralliart поки нічого невідомо. Все, що є – це єдиний тизер, на якому показали задній бампер машини з розвиненим дифузором.

Не виключено, що цим концептом стане потужний кросовер, розроблений на базі гібридного варіанта Mitsubishi Outlander PHEV. З його допомогою компанія Mitsubishi зможе продемонструвати дизайн, а також напрямок подальшого розвитку суббренду Ralliart, під яким, найімовірніше, будуть випускатися “заряджені” автомобілі з ексклюзивним кузовним “оперенням”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!