Toyota показала маленький позашляховик у стилі Land Cruiser

0
301

Автовиробник Toyota продемонстрував новий проект із сегменту позашляховиків. Автомобіль отримав особливості, схожі з Land Cruiser.

До 2030 року компанія Toyota випустить одразу 16 нових електромобілів – таку стратегію нещодавно озвучив глава бренду. Офіційна презентація даних проектів відбулася днями, і особливу увагу зумів привернути позашляховик, який отримав назву Compact Cruiser EV.

Новинка набула відомих рис – подібне оформлення застосовувалося для Land Cruiser і FJ Cruiser, які випускалися в 2006 – 2014 роках. Експерти вважають, що хорошу конкуренцію новинці складуть такі моделі як Jeep Wrangler та Ford Bronco. Автомобіль має великий кліренс та світлодіодні фари.

Крім того, концепт отримав новий капот з ґратами та фірмовим шильдиком. У списку оснащення також є позашляхові покришки, багажник на даху та пластиковий захист кузова. У салоні з’явиться сенсорний дисплей мультимедіа і кермо, яке набуло нової форми.

За попередніми даними, в основі позашляховика лежатиме платформа TNGA. Тому автомобіль отримає 2 електромотори та систему повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!