Британці вияснили, які машини стали найбільш надійними у 2021 році

0
584

Британське видання parkers.co.uk зібрало автомобілі з найнижчим переліком претензій з боку власників, зафіксованих організацією Warrantywise за 2021 рік. Нижче ми у uamotors розкриваємо ТОП-10 найнадійніших вживаних автомобілів, куплених приватними особами цього року в Англії. Радимо вам приглянутися до хоча би одного з цих варіантів, бо тоді можете бути впевнені, що купите надійну машину, яка не буде коштувати вам нервів та гаманця з роками в експлуатації.

1. Lexus RX

Це привабливий автомобіль, до якого лояльні власники люблять повертатися з виходом нових поколінь – до тих самих дилерів Lexus, які славляться чудовим сервісом і підтримкою повторного бізнесу. Але загальна надійність RX – це головна якість для цього автомобіля, з надзвичайно низькими гарантійними вимогами та дуже високим рівнем задоволеності клієнтів.

2. Honda Jazz

Попереднє покоління Honda Jazz має завидну репутацію в плані надійності та довговічності, яку виробники-конкуренти дуже хотіли б перенести на свої моделі. З дуже низьким рівнем поломок і конкурентоспроможними цінами на запчастини, немає причин не рекомендувати один із них своїм найдорожчим друзям і родичам.

3. Mitsubishi ASX

Пам’ятаєте Mitsubishi ASX? Компактний японський кросовер давно застарів і більше не є конкурентно спроможною моделлю, проте з точки зору надійності до нього не може бути претензій, завдяки його низьким спискам несправностей. Це автомобіль, який ти купуєш головою, а не серцем. Щоби його зламати, потрібно дуже постаратися.

4. Dacia Sandero

Dacia Sandero дуже ціується по всьому світу за поєднання надійності, приємної вартості та необхідних технологій. Це може бути не найсексуальніший автомобіль у цьому списку, але це, безумовно, найбільш гідний з точки зору ціна / якість. Хоча, якщо чесно поточне покоління дуже навіть класне на вигляд. Щодо попередньої генерації, то можливо вона не така сучасна ззовні, зате не менш витривала в експлуатації.

5. Mazda 2

Mazda 2 є одним із тих чудових автомобілів, які помилково залишаються поза увагою потенційних клієнтів через більш нашумілих супротивників. Важко зрозуміти чому, враховуючи його шикарний зовнішній вигляд та дійсно солідну надійність. А ще японський суперміні прекрасно керується. От тільки ціни на Мазду 2 не такі вже і низькі.

6. Volkswagen Up

Станом на сьогодні, сіті-кар від Фольксваген можна купити лише в чисто електричному виконанні. Проте цей рейтинг базується на відгуках версій з ДВЗ. Надійність, безсумнівно, є великим фактором популярності цього автомобіля, але не єдиним – роль відіграють також малі витрати на паливо та страхування, а також неабияке задоволення від керування.

7. Nissan Leaf

Електромобілі за своєю суттю більш надійні, ніж їхні аналоги з двигуном внутрішнього згоряння, оскільки в них менше рухомих частин. Тож дивно, що в нашому списку є лише один електромобіль – факт, який свідчить про те, що на вторинному ринку поки що доволі мало прикладів електрокарів. Існують підозри, що чудовий Nissan Leaf, ймовірно, якраз і є початком їх плавного надходження на сайти з продажу вживаних авто.

8. Lexus CT

Ще одне несподіване та цілком заслужене місце в ТОП-10, Lexus CT, значною мірою опирається на технології Toyota Prius, і ми знаємо, наскільки вони можуть бути надійними. Не дивно, що і Лексус CT надзвичайно надійний і є чудовим вибором на вторинному ринку, але також пам’ятайте, що ремонт може бути дорогим, якщо щось піде не так… хоча буває це зовсім не часто.

9. Ford EcoSport

Поклавши руку на серце, можна сказати, що в загальному вимірі розроблений бразильським філіалом компанії Форд модель ЕкоСпорт – це жахлива машина. Проте з точки зору довговічності більш пізні екземпляри, опісля рестайлінгу, цілком собі заслуговують на похвалу. Так вирішили англійці.

10. Suzuki Alto

Бюджетний сіті-кар від Suzuki – модель Альто – це чудовий приклад симпатичного автомобіля за максимально низькою ціною, яким також відносно весело керувати та непристойно дешево володіти (в плані оподаткування, сервісів, страхування та експлеатації). А ще він не ламається.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!