Kia Sportage: аналоги найпопулярнішого кросовера в Україні

0
2268

Протягом тривалого часу кросовер KIA Sportage має високий попит і популярність серед автомобілістів в Україні. Придбати цю модель у нашій країні можна за 20тис. доларів. Кросовер за таку ціну буде укомплектований бензиновим двигуном об’ємом 1,6 літра, МКПП та передній привід.

Експерти підібрали аналоги, які можуть стати чудовою альтернативою кросоверу KIA Sportage в Україні.

Одним із гідних аналогів є моделі китайського автопрому. Наприклад, кросовери Chery Tiggo7, Chery Tiggo7 Pro, Chery Tiggo8 та Jetour X70. Ці моделі в ціновому сегменті 20тс. доларів доступні в Україні із двигуном об’ємом 1,5 літра. Трансмісія може бути роботизованою, механічною або автоматичною. Привід винятково передній. За цю суму можна придбати автомобіль із панорамним дахом.

Кросовери Suzuki також можуть стати гідною альтернативою KIA Sportage. Моделі Vitara, SX4 та Ignis укомплектовані двигуном об’ємом 1,6 літра, МКПП або АКПП (на вибір). Звичайно, про повний привод не йдеться.

Чеський кросовер Skoda Kamiq з 1,6-літровим мотором, АКПП або МКПП на вибір отримав широкий список опцій. Саме опції вигідно виділяють його на тлі інших моделей.

Nissan Juke та Qashqai також потрапляють до списку. За 20тис. доларів кросовери будуть у мінімальній комплектації з турбованим мотором об’ємом 1,2 літра та МКПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!