Найдешевший кросовер у світі впорався з краш-тестом на п’ять зірок

0
109

В Індії новий кросовер Tata Punch отримав за результатами проведення краш-тесту вищий п’ятизірковий рейтинг. Відзначимо, що цю модель називають найдешевшим кросовером в світі.

Краш-тест для Tata Punch проводила незалежна некомерційна організація Global NCAP. Перевіряли кросовер Punch в базовій комплектації, яка має на увазі 2 подушки безпеки, а також кріплення для дитячих крісел Isofix. Машину піддали фронтальному удару на швидкості 64 км / г про бар’єр, що деформується з 40-процентним перекриттям, а також бічного удару про візок, яка рухалася на швидкості на 50 км / г.

У салоні Tata Punch знаходилися два дорослих манекена спереду і два «дитини» різного віку в сидіннях, встановлених проти ходу руху машини на задньому ряду. Експерти організації Global NCAP оцінили захист дорослих людей на 16,45 бала з 17 можливих. Діти в кросовері Tata Punch захищені на 40,89 бала з 49 можливих.

У протоколі Global NCAP відзначається, що кузов кросовера зберіг структурну цілісність. Підвищена ймовірність травм виявлена тільки для гомілкової кістки водія. Захист по інших точках визнана експертами хорошою. Відзначимо, що кросовер Tata Punch коштує в Індії, як в Україні Lanos. На модель довжиною 3,83 метра ставлять атмосферну «трійку» 1.2 продуктивністю 86 к.с. Вона комплектується «механікою» або роботизованою трансмісією з одним зчепленням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!