Нове покоління Skoda Superb показали на рендерних зображеннях

0
843

Дизайнери видання autoexpress.co.uk показали своє бачення нового покоління Skoda Superb.

Після прем’єри нової Octavia і електричного кросовера Enyaq iV, компанія Skoda вирішила приступити до роботи над флагманською моделлю – Superb. Примітно, що в цьому році моделі виповнюється 20 років. Фотошпигуни вже неодноразово помічали тестові автомобілі і на опублікованих знімках можна помітити, що автовиробник змінить підхід до дизайну машини.

Нове покоління Skoda Superb буде базуватися на модульній архітектурі MQB , але модель стане трохи довшою, а її колісна база збільшиться. Це потрібно для того, щоб дистанціюватися від Octavia яка трішки збільшилася.

Більший Superb зможе похвалитися і збільшеними передніми і задніми звісами. Ліфтбек отримає купеобразну лінію даху, але це ніяк не відіб’ється на комфорті задніх пасажирів. Версії в кузові універсал це не торкнеться, і вона не перетвориться в Шутінг-брейк (універсал з спадаючої до заднього бамперу лінією даху). Новинка також зможе похвалитися широкою гратами радіатора.

Під капотом нового Superb будуть розташовуватися двигуни VW Group останнього покоління, серед яких є нові 2,0-літрові дизельні і бензинові силові агрегати, що відповідають нормам Євро-7. Автовиробник напевно запропонує і гібридну версію Superb.

Генеральний директор Skoda Томас Шефер заявив:

«Інтер’єр автомобіля – величезний крок вперед. Спочатку його отримає Superb , а потім – Kodiaq ».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!