Авто

Найнадійніші: ТОП-10 автомобілів, які майже не ламаються

Share

Експерти склали рейтинг автомобілів, які рідко ломаються.

Німецька технічна організація TUV щорічно складає рейтинг надійності автомобілів, оцінюючи більше 200 моделей, представлених в Європі.

У список надійних машин потрапили ті автомобілі, які найрідше відвідують сервісні центри протягом 2-3 років експлуатації.

Mercedes-Benz GLC

Цей кросовер став абсолютним лідером рейтингу надійності TUV Report 2020. Серед машин у віці 2-3 років ця модель показала найменше число поломок. Тільки в 2,17% випадків власникам GLC була потрібна допомога сервісу. Причому мова йде про машини з пробігом 56 тис. Кілометрів.

Genesis G70

Перше місце в останньому американському рейтингу надійності зайняли автомобілі бренду Genesis. Дослідження засноване на опитуванні американських власників трирічних автомобілів. На кожні 100 автомобілів компанії Genesis доводиться 89 проблем – і це найменший показник в порівнянні з кількістю претензій на адресу інших брендів.

Mercedes-Benz B-Class

Відразу шість автомобілів бренду Mercedes-Benz увійшли в німецьку десятку найбільш надійних машин категорії 2-3 років. Найкращу позицію зайняв B-Class з показником всього 2,4% звернень в сервіс при середньому пробігу в 39 тис. Кілометрів. Слідом йде A-Class з невеликим відривом і показником в 2,5% поломок на 43 тис. кілометрів. Сьоме місце у C-Class, а замикає десятку самих надійних Mercedes E-Class.

Lexus ES

Американські фахівці з JD Power and Associates вже кілька років поспіль дають позитивну характеристику автомобілів марки Lexus. З усієї модельної лінійки виділяють три моделі: CT, ES і GT.

Porsche 911

Німецькі автомобілі Porsche високо оцінили і американські експерти, і європейські. Porsche 911 була абсолютним лідером німецького рейтингу надійності роком раніше, а в останньому звіті ця машина зайняла друге місце за найменшим кількістю нарікань від власників в категорії 2-3 років і стала лідером вікової групи 4-5 років експлуатації. При середньому пробігу в 25 тис.км тільки 2,2% власників Porsche 911 зверталися в сервіс.

Mazda CX-30

У Європі та США машина вже отримала схвалення від експертів з безпеки. Німці відзначили машину в категорії 2-3 років експлуатації – всього 2,7% поломок на 36 тис. км пробігу.

Audi Q5

У категорії найнадійніших європейських кросоверів 2-3 років третя сходинка дісталася Audi Q5. Тільки 2,8% власників цього автомобіля заїжджали в сервіс при середньому пробігу в 61 тис. Кілометрів. Слідом за Q5 розташовується і Audi Q3 з показником в 2,9%. Кросовер Q5 відзначився і в категорії машин 4-5 років, посівши друге місце. Крім того, машину визнали найнадійнішим у віковій вилці 6-7 років.

Suzuki Vitara

У рейтингу німецької технічної компанії TUV засвітився і японський кросовер Suzuki Vitara. Автомобіль розташувався на 17-му місці в категорії 2-3 років з показником 3,8% звернень в сервіс при середньому пробігу в 40 тис. Кілометрів. По надійності в німецькому рейтингу ця модель випередила автомобілі Opel Mokka, Porsche Cayenne і VW Beetle, які замикають двадцятку найнадійніших моделей рейтингу.

Toyota RAV4

Заокеанські експерти добре оцінили автомобілі Toyota, віддавши цьому бренду п’яте місце серед автокомпаній з найнадійнішими машинами, і особливо відзначили Prius. Європейці ж нагородили високими оцінками моделі Verso, RAV4 і Yaris – все три машини увійшли в топ-30 найнадійніших в категорії 2-3 років.

Kia Rio

Самий бюджетний представник рейтингу надійності знайшовся в американських списках JD Power and Associates. Модель Kia Rio була відзначена заокеанськими експертами в категорії найнадійніших автомобілів при мінімальній вартості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

У МВС попередили водіїв про заміну документів, що робити

Понад 55 тисяч автомобілів вже знайшли своїх нових власників завдяки напрочуд простій та інноваційній послузі "Дії". Це…

27.04.2024

З’явилися перші фотографії нового Bugatti

Bugatti готується представити наступника Veyron та Chiron і, схоже, вже тестує прототипи на вулицях. Деталі…

27.04.2024

Volvo зіштовхнула у краш-тесті найменший і найбільший електрокари (відео)

Так компанія вирішила продемонструвати безпеку всього модельного ряду. Тест виконали на випробувальному полігоні марки. Для…

27.04.2024

Toyota відродить хетчбек Starlet (фото)

Toyota припинила випуск хетчбека Starlet ще в кінці 90-х, але в 2020-му році машину воскресили…

27.04.2024

Оновлення даних у ТЦК з 18 травня: чи зможуть забрати в ухилянтів квартиру та авто

Після набрання чинності новим законодавством про мобілізацію, неявка до ТЦК може стати приводом для арешту та подальшого…

27.04.2024

Названий найнадійніший двигун Toyota у 2024 році

Більшість моторів Toyota здатні похвалитися куленепробивною репутацією з точки зору надійності, з якою можуть конкурувати…

27.04.2024