Найнадійніші: ТОП-10 автомобілів, які майже не ламаються

У список надійних машин потрапили ті автомобілі, які найрідше відвідують сервісні центри протягом 2-3 років експлуатації.

0
1436

Експерти склали рейтинг автомобілів, які рідко ломаються.

Німецька технічна організація TUV щорічно складає рейтинг надійності автомобілів, оцінюючи більше 200 моделей, представлених в Європі.

У список надійних машин потрапили ті автомобілі, які найрідше відвідують сервісні центри протягом 2-3 років експлуатації.

Mercedes-Benz GLC

Цей кросовер став абсолютним лідером рейтингу надійності TUV Report 2020. Серед машин у віці 2-3 років ця модель показала найменше число поломок. Тільки в 2,17% випадків власникам GLC була потрібна допомога сервісу. Причому мова йде про машини з пробігом 56 тис. Кілометрів.

Genesis G70

Перше місце в останньому американському рейтингу надійності зайняли автомобілі бренду Genesis. Дослідження засноване на опитуванні американських власників трирічних автомобілів. На кожні 100 автомобілів компанії Genesis доводиться 89 проблем – і це найменший показник в порівнянні з кількістю претензій на адресу інших брендів.

Mercedes-Benz B-Class

Відразу шість автомобілів бренду Mercedes-Benz увійшли в німецьку десятку найбільш надійних машин категорії 2-3 років. Найкращу позицію зайняв B-Class з показником всього 2,4% звернень в сервіс при середньому пробігу в 39 тис. Кілометрів. Слідом йде A-Class з невеликим відривом і показником в 2,5% поломок на 43 тис. кілометрів. Сьоме місце у C-Class, а замикає десятку самих надійних Mercedes E-Class.

Lexus ES

Американські фахівці з JD Power and Associates вже кілька років поспіль дають позитивну характеристику автомобілів марки Lexus. З усієї модельної лінійки виділяють три моделі: CT, ES і GT.

Porsche 911

Німецькі автомобілі Porsche високо оцінили і американські експерти, і європейські. Porsche 911 була абсолютним лідером німецького рейтингу надійності роком раніше, а в останньому звіті ця машина зайняла друге місце за найменшим кількістю нарікань від власників в категорії 2-3 років і стала лідером вікової групи 4-5 років експлуатації. При середньому пробігу в 25 тис.км тільки 2,2% власників Porsche 911 зверталися в сервіс.

Mazda CX-30

У Європі та США машина вже отримала схвалення від експертів з безпеки. Німці відзначили машину в категорії 2-3 років експлуатації – всього 2,7% поломок на 36 тис. км пробігу.

Audi Q5

У категорії найнадійніших європейських кросоверів 2-3 років третя сходинка дісталася Audi Q5. Тільки 2,8% власників цього автомобіля заїжджали в сервіс при середньому пробігу в 61 тис. Кілометрів. Слідом за Q5 розташовується і Audi Q3 з показником в 2,9%. Кросовер Q5 відзначився і в категорії машин 4-5 років, посівши друге місце. Крім того, машину визнали найнадійнішим у віковій вилці 6-7 років.

Suzuki Vitara

У рейтингу німецької технічної компанії TUV засвітився і японський кросовер Suzuki Vitara. Автомобіль розташувався на 17-му місці в категорії 2-3 років з показником 3,8% звернень в сервіс при середньому пробігу в 40 тис. Кілометрів. По надійності в німецькому рейтингу ця модель випередила автомобілі Opel Mokka, Porsche Cayenne і VW Beetle, які замикають двадцятку найнадійніших моделей рейтингу.

Toyota RAV4

Заокеанські експерти добре оцінили автомобілі Toyota, віддавши цьому бренду п’яте місце серед автокомпаній з найнадійнішими машинами, і особливо відзначили Prius. Європейці ж нагородили високими оцінками моделі Verso, RAV4 і Yaris – все три машини увійшли в топ-30 найнадійніших в категорії 2-3 років.

Kia Rio

Самий бюджетний представник рейтингу надійності знайшовся в американських списках JD Power and Associates. Модель Kia Rio була відзначена заокеанськими експертами в категорії найнадійніших автомобілів при мінімальній вартості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!