Авто

Ford показала новий Focus 2022 року (ФОТО)

Share

Хетчбек та універсал отримали візуальні та технічні зміни, зокрема нову автоматичну трансмісію з подвійним зчепленням та “м’яку” гібридну систему.

Європейський підрозділ Ford показав модернізований Focus четвертого покоління. Оновлена модель дебютувала одразу у двох типах кузову та кількох версіях, включаючи Focus ST.

Ford Focus 2021 модельного року має помітні зміни в оздобленні лицьової частини. Передні фари тепер повністю світлодіодні вже у базовому виконанні моделі, а у списку опцій доступна адаптивна оптика. Різницю в дизайні виконань Titanium, ST-Line та Active зробили більш помітною, але ST-Line зовні майже не відрізняється від ST.

12,3-дюймова цифрова приладова панель з’явилася у Focus ще влітку минулого року, а тепер її доповнює 13,2-дюймовий монітор інформаційно-розважального комплексу Sync 4. Нова мультімедійна система підтримує бездротову інтеграцію смартфонів через Android Auto та Apple CarPlay, як і бездротове оновлення програмного забезпечення. крім того, голосовий асистент тепер краще розпізнає людську мову і дає доступ до онлайн-сервісів Connected Navigation і Ford Secure з пробним безоплатним користуванням.

 

У моторній лінійці нового Focus є 1-літрові мотори серії EcoBoost, з 48-вольтовою електричною надбудовою або без, півторалітрові дизелі EcoBlue, а також 2,3-літровий EcoBoost для версій ST. Бензинові мотори мають віддачу у 100, 125 та 155 кінських сил, дизелі генерують 95 або 120 сил. Найпотужніший мотор для спортивних хетчбеків і універсалів ST має віддачу у 280 кінських сил. Коробки передач: 6МКП, 7АКП та 8АКП для потужнішого дизельного мотора.

Разом з базовими моделями оновився і спортивний Focus ST. Йому, крім іншого, дістався новий зелений відтінок кузова Mean Green, такий же, як в останніх Fiesta ST та Puma ST, а також нові спортивні крісла від Ford Performance.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024