Складено рейтинг найпотворніших автомобілів за останні 40 років (ФОТО)

0
147

Журналісти видання 110km на основі даних австрійського видання autorevue підготували рейтинг найгірших, з точки зору зовнішнього вигляду, автомобілів.

Відкриває список легендарний Mercedes-Benz S-Class ( W140 ). Вибір журналістів вельми спірний, адже брутальний і просторий флагманський седан німецької марки закохав у себе ціле покоління автолюбителів. Під капотом найпродуктивнішою модифікації моделі розташовується 6,0-літровий V12 потужністю 400 або 414 к.с.

Далі в списку розташувався Maserati Coupe, який випускався з 2001 по 2007 роки. У рух машина приводилася атмосферним V8 Ferrari потужністю 390 к.с. З місця до 100 км / год такий автомобіль прискорювався всього за 4,9 секунди.

Компактний Ford Sierra випускався з 1982 по 1993 роки і був непогано прийняти публікою свого часу. Але тепер машина виглядає застарілою і на вулицях її зустріти зараз складно. Австрійці сміються над Sierra, проте в конкурсі «Кращий європейський автомобіль 1983 року» цей Ford зайняв почесне 2 місце, поступившись зовсім небагато переможцю Audi 100 . Чи не найкращим дизайном відзначився Smart Roadster . Невеликий автомобіль був обладнаний потужним V6 , який розганяв автомобіль з місця до 100 км / год всього за 6 секунд.

Сьома сходинка дісталася VW Passat другої генерації. Рубаний кузов і висока надійність дуже сподобалася покупцям, адже тираж моделі склав 5,5 млн примірників. У списку також опинився Seat Cordoba зразка, що випускався з 1993 по 1999 рік. До створення автомобіля доклав руку культовий італійський дизайнер Джорджетто Джуджаро.

Далі в списку виявився Renault Megane Scenic першого покоління. Модель може похвалитися містким салоном, непоганим оснащенням, але ось псує все спірна зовнішність. У списку виявився Mazda 121 другого покоління. Субкомпакта модель практично незнайома в Україні і зустріти такий автомобіль на дорогах вкрай складно.

Трійку лідерів антирейтингу відкриває Nissan 100 NX . Автомобіль випускався з 1990 по 1995 рік. У плані безпеки Nissan 100NX славився небездоганною автомобілем, «з дуже низьким рівнем безпеки для пасажирів на випадок ДТП» – так про нього відгукнулися експерти Австралійської асоціації з безпеки.

Toyota Corolla під заводським індексом E11 є надійним автомобілем, але ось дизайн з великими овальними фарами і трохи менше, розташованими поруч сподобався не всім. Найбільш надійними вважаються бензинові двигуни об’ємом 1,3 і 1,6 літра.

Очолив список американський електрокар Tesla X . Автомобіль відрізняється оригінальним виглядом зі стрімким силуетом, і його лідируюча позиція в даному антирейтингу виглядає кумедно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!