Опубліковані «живі» фото нового кросовера Toyota Frontlander

Час читання: < 1 хв.
0

В кінці вересня з’явилася інформація, що в модельному ряду компанії Toyota з’явиться новий автомобіль – Frontlander. Тепер міністерство інформаційних технологій і промисловості Китаю опублікувало «живі» фотографії новинки.

Виробництвом Toyota Frontlander займеться спільне підприємство GAC-Toyota , і новинка, як виявилося, є аналогом моделі Corolla Cross для японського ринку. Як це часто буває, оригінал буде реалізовуватися з двійником, і Toyota Corolla Cross з дизайном, як для ринку США, буде випускатися іншим СП – FAW-Toyota . Відмінності машин полягають лише у зовнішньому обважуванні, а інтер’єру і опціонально оснащенню кросовери однакові.

Реклама

Відомо, що автомобілі будуть комплектуватися безнаддувних бензиновим мотором 2.0 літра продуктивністю 171 к.с. Привід в Китаї, найімовірніше, буде переднім, хоча в адаптації моделі для ринку США у неї є модифікації з підключається задньою віссю.

Світовий дебют Toyota Corolla Cross відбувся влітку минулого року. Модель дебютувала для ринків країн Латинської Америки, в майбутньому географія продажів цього кросовера може бути збільшена за рахунок Європи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!