Названі найкращі люксові електрокари

0
378

Повністю електричні автомобілі створюються багатьма виробниками, а кожна модель має свої особливості і сильні сторони. Існують як електрокари для міських поїздок, так і потужні машини зі спортивним характером, наприклад, Cupra el-Born 2021 року.

Сьогодні електрокари стрімко стають новим трендом автомобільної промисловості. Це виражається не тільки в інтересі з боку потенційних покупців до моделі Cupra Born від іспанського виробника Seat, але і наявності безлічі люксових електричних автомобілів.

Так як авто Cupra Born 2021 року ще не почав випускатися серійно, залишається порівняти між собою існуючі електрокари і оцінити шанси на успіх нового Купра Борн.

Mercedes-Benz EQC

Цей електричний кросовер має пару моторів загальною потужністю 408 к.с. Машина розганяється до «сотні» за 5,1 секунди і може розвинути швидкість до 180 км / г. При цьому авто високо оцінили за високотехнологічний і стильний дизайн.

Як мінімум в цьому питанні Cupra el-Born може змагатися з Mercedes-Benz EQC, так як модель відрізняється унікальним і ексклюзивним дизайном, який доповнений наявністю в авто безлічі прогресивних технологій і мультимедійних можливостей.

Jaguar I-Pace

Електричний позашляховик Jaguar I-Pace розганяється до 100 км / год за 4,8 секунди і розвиває згодом швидкість до 200 км / г. Багато експертів відзначили, що ця модель встановлює нову планку в питанні плавності ходу і керованості, якщо порівнювати I-Pace з іншими електрокарами.

У свою чергу, Cupra Born буде оснащений сучасними технологіями і передовими системами, які повинні зробити експлуатацію автомобіля зручним і комфортним незалежно від дорожніх умов.

Ford Mustang Mach-E

Цей електричний кросовер є зручним і комфортним автомобілем:

  • розгін до «сотні» займає 3,8 секунди;
  • максимальна потужність двигуна – 480 к.с .;
  • запас ходу без підзарядки – до 480 кілометрів.

Як мінімум Cupra el-Born 2021 року виграє за рахунок універсальності. Уейн Гріффітс, генеральний директор Cupra, заявляє, що машина буде одночасно спортивної, а також підходить для щоденної експлуатації за рахунок великого запасу ходу.

Слід зауважити, що Cupra Born 2021 року – це автомобіль, який забезпечує динамічну їзду, ексклюзивний стильний дизайн і набір прогресивних технологій. При цьому дана модель, як і інші люксові електрокари, не робить негативного впливу на навколишнє середовище завдяки відсутності токсичних викидів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!