Поставки затримуються: черга за Toyota Land Cruiser 2022 розтягнулася на рік вперед

0
66

Згідно з даними японського видання, нові замовлення на LC300 орієнтовані на термін поставки не менш як один рік, затримка також відноситься до замовлень, які були розміщені після 2 серпня.

Якщо ви замовили новий Toyota Land Cruiser після певної дати, приготуйтеся до довгого очікування. Поставки довгоочікуваного позашляховика сильно затримуються, пише «avtodream».

Toyota анонсувала абсолютно новий Land Cruiser 2022 року ще в червні, але японський автовиробник вже щосили намагається наздогнати величезним попитом.

Згідно з даними японського видання, нові замовлення на LC300 орієнтовані на термін поставки не менш як один рік. Ця затримка також відноситься до замовлень, які були розміщені після 2 серпня.

Toyota заявляє, що ситуація може змінитися, якщо виробництво збільшиться, але брак запчастин змусила Toyota зупинити виробництво Land Cruiser в Японії до 6 серпня.

Це, безумовно, рання ознака того, що новий Land Cruiser стане ще однією історією успіху для Toyota і продовжить 70-річне спадщину свого попередника.

Але навіть якщо ви готові чекати поставки рік, Toyota взагалі не продає Land Cruiser в Америці. Замість цього його найближчим аналогом в США буде Lexus LX наступного покоління, який, як очікується, з’явиться в 2022 році.

У США виробництво Toyota Land Cruiser буде припинено після 2021 модельного року, і інформація про це викликала величезний сплеск попиту на розкішний позашляховик.

Ще в січні продажі Land Cruiser в Америці виросли на 221 відсоток. Це вражає, враховуючи, що Land Cruiser, який продається в Америці з 2007 року, вважається найдавнішим за сучасними мірками.

З іншого боку, Land Cruiser ніколи не продавався добре в США через його високу ціну в 85 000 доларів, що, ймовірно, пояснює, чому Toyota відмовляється продавати його на цьому ринку.

В Японії Toyota Land Cruiser 2022 року стоїть від 5 100 000 ієн (близько 46500 доларів США) за базову модель і від 8 000 000 ієн (73000 доларів США) за модель GR Sport вищого класу.

Новий Toyota Land Cruiser відмовився від V8 свого попередника на користь 3,5-літрового твін-турбо V6 або 3,3-літрового дизельного твін-турбо. Остання силова установка доступна тільки в моделі GR Sport.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!