Прототип електричного кросовера Audi показали на шпигунських фотографіях

0
78

Китайські видання опублікували фотографії закамуфльованого прототипу електричного кросовера від Audi, який повинен дебютувати в Китаї найближчим часом.

На початку цього року німецький автовиробник представив електричний позашляховик на Шанхайському автосалоні в Китаї. Це був 4,87-метрова машина з високою посадкою, заснована на платформі MEB Volkswagen Group і, ймовірно, що розділяє багато компонентів з Volkswagen ID.6 .

Незважаючи на те, що на фото автомобіль з тонованими вікнами, експерти відзначають, що ця версія можливо стане серійною для китайського авторинку.

Припаркований автомобіль, який має загальний риси з шанхайським концептом, виділяється помітною високою передньою частиною бампера і гладкими фарами. На фотографіях, які встигли зробити іноземні журналісти, чітко видно новий інтер’єр електричного кросовера. Комфорт автомобіля створюють шкіряні крісла з білої прострочкою , «плаваюча» центральна консоль і масивний екран панелі приладів.

Нагадаємо, серійне виробництво нової Audi в Китаї має налагодитися з 2022 року. Очікується, що новинка, яка стане доступнішим Audi E-Tron , буде позиціонуватися між середньорозмірним Q5 і повнорозмірним кросовером Q7.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!