Новий Mercedes-Benz Citan: перші подробиці і фото

У практичною новинки багато спільного з Renault Kangoo, на базі якого вона зроблена.

0
50

Тизерна кампанія нового Citan триває. Його прем’єра відбудеться 25 серпня 2021 року. Поки ж Mercedes-Benz публікує нові подробиці про машину і одну ні про що не говорить фотографію. Про це повідомляє профільний портал «За кермом».

Зокрема, заявлено, що «безпека є основним принципом Mercedes-Benz», а значить авто буде оснащуватися «широким спектром сучасних систем допомоги водієві».

Citan отримає систему утримання в смузі Active Lane Keeping Assist, яка також представлена ​​в нових C- і S-класах. Вона буде входити в стандартну комплектацію Citan, як і система аварійного гальмування Active Brake Assist, система моніторингу сліпих зон Blind Spot Assist і система обмеження швидкості Speed ​​Limit Assist.

Також у нього будуть системи допомоги при сильному бічному вітрі, при старті на підйомі, а також системи ABS і ESP.

У салоні встановлять до семи подушок безпеки, включаючи подушку безпеки між водієм і переднім пасажиром. Також до замовлення є кілька інформаційно-розважальних систем на вибір. Одна з них буде мати 7-дюймовий сенсорний дисплей, GPS-навігацію, а також технологію голосового управління на декількох мовах.

У продаж новинка надійде в середині вересня цього року. Модель була розроблена у співпраці з альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi. У Mercedes-Benz вже є досвід створення автомобілів на платформах альянсу. І не дуже вдалий. Наприклад, пікап X-клас на базі «Ніссана Навар» виявився дорогим і провальним проектом. Подивимося, що буде з Citan.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!